Rólunk

Gyakorlott faanyagvédelmi szakértői háttérrel abban segítünk, hogy könnyen, gyorsan, hosszú távra megszabaduljon könnyező házigombától és az általa okozott károktól.

Mikor keressen bennünket?

 1. Ha lakásában könnyezőházigomba-fertőzést gyanít, és akkor is, ha már teljesen biztos benne, hogy fakárosító gombával áll szemben.
 2. Ha generálkivitelező, építészmérnök, vagy statikus kolléga és megbízható alvállalkozót keres a gombamentesítésre, ha faanyagvédelmi segítségre van szüksége.
 3. Ha műemléki épület felújítását, megóvását végzi kivitelezőként és gyakorlott faanyagvédelmi szakértő támogatásával, a lehető legkisebb beavatkozással, kíméletesen szeretné megóvni az értékeket a könnyező házigombától.

Miben kérheti segítségünket?

 1. a könnyezőházigomba-fertőzés felismerésében, azonosításában,
 2. a károk felmérésében, a várható mentesítés megtervezésében,
 3. faanyagvédelmi szakértői vélemény készítésében,
 4. korrekt ajánlattételben,
 5. a szakszerű, gyors, alapos és környezetbarát irtásban,
 6. valamint a hosszú távú garantált faanyag és épület védelem elérésében.

Ezért bízhat meg bennünk:

• 15 éves szakmai tapasztalat teszi még hitelesebbé munkánkat. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az eltelt években szinte mindent láttunk már, ami a könnyező házigombával és az általa okozott károkkal kapcsolatos.

• Akár 10 év garanciával dolgozunk. Az általunk végzett gombamentesítésre 10 évnyi garanciát is vállalunk.

• Egyedülálló mikrohullámú mélyvédelem. A hagyományos irtási módszert kiegészítő mikrohullámú mélyvédelmet hazánkban mi honosítottuk meg.

• Helyreállítási tanácsokat is adunk. A gombamentességet nem elég elérni, meg is kell tartani. Kivitelezési tapasztalatunk birtokában ehhez tudunk Önnek hatékony tanácsokat adni.

Ajánlatkérés

Könnyezőházigomba-fertőzést gyanít?

Ajánlatot szeretne kérni az irtásra?

A gomba elleni hosszú távú védelem érdekli?

Faanyagvédelmi szakvéleményre van szüksége?

Kérjen ajánlatot!

Üzenetben írja le röviden, miben segíthetünk. Például: hol, milyen helyiségben, épületben jelent meg a könnyező házigomba, illetve hogy milyen minőségben kéri ajánlatunkat (tulajdonos, kivitelező, építészmérnök, más műszaki szakember).

Árak, garancia

Tudjuk, hogy kíváncsi a könnyező házigomba irtásának árára. De konkrét összegeket ilyenkor nehéz (felelőtlenség) mondani, hiszen nincs két egyforma épület, sem gombafertőzés. Amiben biztos lehet: mi a piac legjobb áraira törekszünk!

Mennyibe kerül a könnyező házigomba irtása?

Az ár az adott projekttől függ. A könnyező házigomba bárhol támadhat: régi épületben, újban, pincén, tetőn, födémen, padlón. Az egyes épületek adottságai, sajátosságai is sok tekintetben eltérnek – így akkor is, ha a könnyező házigombáról van szó. A gombafertőzés kiterjedését, mértékét, súlyosságát olykor csak az esetleges bontások, kivitelezési munkák során tudjuk behatárolni. Miután felmértük, hogy milyen összetettségű a munka, pontos árat adunk. Ajánlatunk elfogadása után az előre egyeztett időpontban kezdődhet is a munka.

Miért kerülhet többe a házilagos vagy helytelen irtás?

A házilag végzett gombamentesítés eleve kockázatos mutatvány. A könnyező házigomba lekapargatása pontatlan, nem tartós megoldás. Ezzel az aggódó gomba tulajdonosok gyakran el tüntetik el a szakember számára árulkodó jeleket, ezzel megnehezítve a későbbi kivitelezést és sok esetben óvatlanul széthurcolják a gombaképleteket. Ezután a gomba visszatér és még nagyobb területen fertőz. A különféle meggondolatlanul használt vegyszerek, gyomirtók sem hatásosak, és veszélyt jelentenek az egészségre, a környezetre.

Akkor sem jár jobban, ha olyan szakemberhez fordul, aki nem rendelkezik elég rutinnal. Az irtás bontással jár, de nem mindegy, mekkorával. Se többet, se kevesebbet nem bonthatunk, mert mindkettő a költségek megemelkedésével jár. Többszörösen megéri tehát olyan faanyagvédelmi szakemberhez fordulni, aki fel tudja mérni, mivel áll szemben.

Mennyi garanciát kaphatok?

Akár 10 év garanciát is biztosítunk az általunk végzett könnyezőházigomba-irtásra. A garancia vállalásnak természetesen vannak feltételei. Ha elhanyagolja az épületét, vagy nem szakszerűen építi be a faanyagokat a fertőzés még a szakszerű mentesítés után is kiújulhat. De ne aggódjon, mi ellátjuk Önt épületére szabott kivitelezői tanácsokkal, amit ha megfogad és betart, nemhogy tíz, de száz évig sem lesz dolga a könnyező házigombával.

Kérhetek külön írott faanyagvédelmi szakértői véleményt?

Igen, természetesen kérhet.

Minden munkánkhoz kellő faanyagvédelmi szakértői hátteret biztosítunk. A faanyagvédelmi szakértői vélemény elkészítésére külön árajánlatot adunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük a faanyagvédelmi szakvéleményt.

Fontosabb faanyagvédelmi szakértői és gombamentesítési referenciánk:

 1. Budapest, Testnevelési egyetem és kórház épületek könnyező házigomba mentesítése és faanyagvédelmi szakértői felügyelete.
 2. Hőgyész, Apponyi kastély faanyagvédelmi szakértői vélemény készítés és könnyező házigomba mentesítési munkáinak felügyelete
 3. Sárospatak, Rákóczi múzeum (alagsor) könnyező házigomba mentesítésének faanyagvédelmi szakértői irányítása és kivitelezése
 4. Szeged, Egyetem könnyező házigomba mentesítésének faanyagvédelmi szakértői vizsgálata és a gombamentesítés irányítása
 5. Tatabánya, Tulipános ház könnyező házigomba mentesítése és faanyagvédelmi szakértői irányítása
 6. Téglás, degenfeld kastény faanyagvédelmi szakértői vizsgálata és könynező házigomba mentesítés irányítása
 7. Sárazsadány…

Elérhetőség

Kérdezne tőlünk? Még többre kíváncsi a könnyező házigombával és az irtásával kapcsolatban? Részletesebben is érdekli valamelyik eljárásunk?

Többféleképpen is kapcsolatba léphet velünk: írhat e-mailt, telefonálhat és oldalunkon keresztül üzenetet is küldhet.

Mobirise

Elérhetőség

+36 20 319 94 52
konnyezohazigomba@gmail.com

Címünk:


Budapest


© Copyright 2019 konnyezohazigomba.hu - All Rights Reserved - By Webshopbirodalom KFT